Uvjeti korištenja internetske stranice

Nositelji autorskih prava na autorskim djelima objavljenim na web stranici www.travelista.hr su Moderna Ventures SA ili autori koji imaju odgovarajuće autorske ugovore s poduzećem, Moderna Ventures SA. Zabranjeno je svako kopiranje, distribucija, reprodukcija ili dijeljenje djela zaštićenih autorskim pravima ili njihovih dijelova u komercijalne svrhe bez bez prethodne pismene dozvole poduzeća Moderna Ventures SA.

Sadržaj objavljen na internetskoj stranici predstavlja izbor uredništva i ne čini osnovu za odluku o kupnji i prodaji. Izdavač ili autor sadržaja nije odgovoran za posljedice odluka korisnika.

Izdavač Moderna Ventures SA učinit će sve kako bi osigurao neometano funkcioniranje internetske stranice, međutim, ne odgovara za nemogućnost prijenosa sadržaja na mobilni uređaj i ne preuzima odgovornost niti jamstvo za moguće nefunkcioniranje internetske stranice.

Izdavač nije odgovoran za posljedice predviđene elektroničke komunikacije.

Korištenjem internetske stranice Travelista smatra se da je korisnik upoznat i prihvaća sadržaj ovih općih uvjeta, zaštite osobnih podataka i kolačiće.

Izdavač zadržava pravo izmjene ili dopune ovih uvjeta i pravila korištenja u bilo koje vrijeme bez prethodne najave. Ovi uvjeti dio su općih uvjeta izdavatelja.

Moderna Ventures SA, svibanj 2020.

Moderna Ventures SA

Via Industrie 25, 6512 Giubiasco, Švicarska

OIB: CHE-223.600.407

Registarski broj: CH-501.3.016.666-8