Pino Nature Hotel – arhitekturna atrakcija u Sarajevu

Jeste li već čuli za hit hotel na planini Trebević? Ako tražite hotel koji će vas privući svojim interijerom i eksterijerom, prirodom i bogatom ponudom, svakako provjerite hotel Pino Nature. Na samo deset minuta vožnje od glavnog grada Bosne i Hercegovine očekuje vas odmor na svježem planinskom zraku. Govorimo, naravno, o Sarajevu. Saznajte zašto posjetiti Sarajevo i zašto prenoćiti u hotelu Pino Nature.

Sarajevo, mjesto prave bosanske kuhinje, dobre zabave i odlične kave. Tko ga još nije posjetio, propušta puno zanimljivosti. Od posjeta Baščaršiji, cjenkanja na tržnici do posjeta Žuti Tabiji, koja kao jedan od posljednjih ostataka tvrđave staroga grada pruža prekrasan pogled na grad. Sve ovo i još mnogo toga očekuje vas u gradu vječnog optimizma. A što možete očekivati ​​nedaleko od centra grada? Jedinstveni hotel Pino Nature, smješten je na trebevićkoj ljepotici. Hotel je izgrađen u stilu drvene kolibe, u savršenoj harmoniji s okolnom prirodom.

Dizajnerski hotel na “olimpijskoj ljepotici”

Hotel Pino Nature – odličan odabir u svako doba godine

Kao dobitnik prestižne nagrade A’Design za arhitekturu, strukturu i dizajn, hotel će vas zasigurno impresionirati svojim izgledom i ponudom. Bilo da ste ovdje zimi ili ljeti, događanja i zabave neće nedostajati. Prostrani i zanimljiv hotel ljeti osigurava uživanje u netaknutoj prirodi, a zimi možete uživati ​​u skijanju, sanjkanju, vožnji žičarom i svemu onome što nudi planina Trebević.

Hotel Pino Nature, uređen u prirodnom planinskom stilu s modernom notom, impresionirat će vas kako svojim dizajnom tako i ponudom. Hotelski wellness centar nudi potpunu njegu i opuštanje. Prirodni elementi poput drveta, koji se mogu vidjeti u cijelom hotelu, i planinska voda koja se nalazi u wellness centru kombiniraju luksuz i tradiciju, pružajući svakom gostu jedinstveno iskustvo. Lokalno uzgojeno planinsko bilje, slana terapija, slatka izvorska voda i klasični elementi europske lječilišne kulture osigurat će vam nezaboravno iskustvo.

Prekrasne hotelske sobe stapaju se s prirodom. Uđite u čaroliju drveta i tekstila i opustite se u sobama koje nisu samo vizualno privlačne, već nude potpunu udobnost svim gostima. Hotel se također može pohvaliti svojim restoranom koji poslužuje svježu i domaću hranu. Uživajte u domaćem doručku s prekrasnim pogledom na prirodu koja okružuje hotel.

Doživite bosansku originalnost, toplinu i ljubaznost na najbolji način! Provjerite zašto je hotel Pino Nature hit među gostima i otkrijte njegovu ljepotu!


FOTO: Megabon.eu/hr

PROČITAJTE VIŠE: Izlet: Zimski bijeg na Plitvička jezera