Samo za odrasle: Na odmor bez djece u adults only hotel!

Ako idete na odmor sa svojom voljenom osobom, na pravom ste mjestu. Doživite prednosti adults only hotela koji su u posljednje vrijeme sve popularniji.

Nevjerojatno iskustvo, prekrasne plaže, sunce i zabava. Opuštanje na ležaljkama pored vanjskog bazena, romantična šetnja ili izlet biciklom, vožnja brodom do osamljenih romantičnih plaža i uvala. A navečer uživanje uz glazbu uživo dok ispijate gin tonik na hotelskoj terasi.

adults only hotel

Posebna atmosfera

Odlučili ste da ovaj put na odmor ne vodite djecu (ako ih imate)? Ili želite odmor u hotelu u kojem ćete imati mir i moći ćete uživati u tišini? Umorni ste od prskanja vode oko i u bazenu zbog skakanja djece? Želite otići na odmor bez brige o tome hoće li vaše dijete divljati oko bazena, a vi uvijek brinete da se ne ozlijedi? Vašu oazu mira predstavlja čitanje novina, dobrih knjiga, rješavanje križaljki, sunčanje na ležaljci? Dovoljno vam je obiteljskih plaža punih uzbuđene djece koja jedva čekaju da dotrče u more, igraju se na dječjim igralištima i u pješčanicima? Ako ste na ova pitanja odgovorili s da, onda je to znak da vam je potreban odmor u nekom od adults only hotela!

adults only hotel

Romantična avantura

Započeti dan ukusnim doručkom u dvoje, slijedi neometana rekreacija na različitim sportskim sadržajima, sunčanje na bazenu ili na plaži, poslijepodnevni odmor, romantična večera uz svijeće, razna pića te uživanje u noćnom životu. Ili razgovor s ostalim odraslim gostima? Odmor bez djece sigurno može biti vrlo opuštajući.

I da ne bude zabune, svi volimo ići na odmor s djecom, ali ponekad si je potrebno priuštiti odmor bez njih te uživati u samoći, miru i tišini. Sami sa sobom ili svojom boljom polovicom.

Vir fotografija: Shutterstock