Čarobna igra prirode u prekrasnom nacionalnom parku

Odlična prilika za odmor u zagrljaju prirode pruža se u odredištu Plitvice Holiday Resort, samo par kilometara udaljenom od NP Plitvice, ali ipak s osjećajem da boravite u samom nacionalnom parku. Netaknuta priroda, svjež zrak, uređene staze, drvena zgrada sa sobama i apartmanima, kućice kraj jezera, kućice na drvetu pa čak i indijanski šatori stvarju smirujuću, ugodnu i opuštajuću atmosferu. Pobjegnite od svakodnevice i priuštite si odmor za tijelo i dušu.

Plitivice Holiday Resort – moderan glamping

Danas već moderan, luksuzan i jako popularan glamping nije više nedostižan prestiž nekih drugih zemalja, već se nalazi samo oko 130 km od glavnog grada Zagreba. Jesenska ili zimska romantika u dvoje čeka na vas u jednoj od devet kućica uz jezero. Povežite se s prirodom u udobnom interijeru, elegantnom dekoru i šarmantnom ambijentu kućice uz jezero u bilo koje doba godine, svaka donosi svoj šarm. Pa i u zimskoj idili neće vam biti hladno, kućice su opremljene uređajem za grijanje. Neodoljiva ponuda čeka vas ovdje.

Obitelji s djecom mogu u svoj odmor dodati i nekoliko adrenalina te posjetiti Adrenalin park Ogi, koji se nalazi na samo 6 km udaljenosti od odredišta Plitvice Holiday Resort. Ovdje će roditelji s djecom moći uživati u čaroliji prirode sa smještajem u drvenim mobilnim kućicama s dvije spavaće sobe, opremljenom kuhinjom, centralnim grijanjem, kupaonicom i sjedećom garniturom za 4 osobe. Ponudu možete odabrati ovdje.

Što vas očekuje u okolici?

U bližnjoj okolici odredišta Plitvice Holiday Resort nalaze se i druge zanimljivosti koje vrijedi posjetiti. Tu su i takozvane „Male Plitvice“ odnosno Rastoke, gdje se spajaju Korana i Sljučnica te stvaraju brzice, slapove i tihim zvucima šapću priče o vilama i bajkoviti bićima. Spustite se u dubine zemlje te razgledajte Baraćeve špilje. Kratka vožnja od 5 km dovest će vas do Ranch Doline Jelena, gdje ćete uživati uz razgledavanje i hranjenje divljači u prekrasnoj prirodi općine Rakovica, nakon toga možete se odvesti na rubu naselja Drežnik Grad te posjetiti i starodavnu utvrdu, kaštel Drežnik. Odlučite za predah u prirodi i sigurno nećete požaliti.

View this post on Instagram

#nature #weekendgetaway #weekendvibes #plitvice ?

A post shared by Valentina Plešić (@valentina_plesic) on


Foto: Megabon, Instagram, Shutterstock

PROČITAJTE VIŠE: Zagreb: 5 jednodnevnih avantura za izletnike