Ideja za izlet: Kranjska Gora, Zelenci, jezero Jasna i dan za hedonizam

Tražite li ideje za savršeno višednevno putovanje? Imamo ideju za odličan odmor za obitelji, parove ili one koji vole putovati sami. Kranjska Gora već vas čeka! Pravi odabir za dan u zagrljaju prirode svakako je Kranjska Gora i njezina okolica! Za vas smo pripremili sjajnu ideju za aktivan, a ujedno i opuštajući dan u prekrasnom okruženju.

Kranjska Gora: aktivan početak savršenog dana

Krivudavom cestom, između bujnih planina i tirkiznih voda, kroz savršeni krajolik, put vas vodi sve do poznate ljepotice koja oduševljava sve turiste. Kranjska Gora definitivno je dostojna naslova „Slovenski biser“ jer svoje goste na svakom koraku očarava svojom prirodnom i turističkom ponudom.

Planica, Tamar i slap Nadiža

Na samo nekoliko kilometara od grada nalazi se svjetski poznata Planica, gdje možete parkirati svoj auto te krenuti na dobar sat i pol dugu stazu koja će vas odvesti do planinarskog doma Tamar. Staza je lagana i prikladna za djecu, a sa sobom možete povesti i svoje četveronožne prijatelje. U neposrednoj blizini doma očekuje vas slap  Nadiža, koji svakako vrijedi posjetiti. U domu se možete okrijepiti toplim čajem i domaćim jelima, pa ćete si tako napuniti baterije za povratak.

Tirkizno zelenilo i neponovljiva Jasna

Na povratku iz Planice do Kranjske Gore zaustavite se još na mjestu nazvanom Zelenci i priuštite si trenutak za uživanje u prekrasnim tirkiznim bojama prirode. Slične boje, a još ljepši pogledi očekuju vas na poznatom jezeru Jasna koje svojim obnovljenim okolišem privlači sve više turista. Izvrsna točka za kratku pauzu uz kavu ili čaj!

Provedite više dana u Kranjskoj Gori

Kako dan ne bi bio prekratak, izlet možete produžiti u vikend odmor. Kranjska Gora nudi odličan smještaj s ponudama za sve ljubitelje uživanja u prirodi, u blizini skijališta i planina te s uslugama za pravi odmor. Neodoljive ponude za smještaj već vas čekaju. Provjerite ovdje.


Foto: Shutterstock

PROČITAJTE VIŠE: Slatki svijet čokolade