Ovo su terme koje ćete zasigurno željeti posjetiti s obitelji

Nedostaju vam terme? I nama! Upravo zato vam preporučujemo da si priuštite potpuno termalno opuštanje. Idealna prilika za to su terme!

Bijeg od svakodnevice. Kupanje u toplim bazenima i uživanje u sauni, jacuzziju, masažama, noćnom kupanju… Da, terme su definitivno ono što sada vaše tijelo i duša trebaju. U tekstu ispod ćete pronaći izvrstan prijedlog kamo otići po novu snagu.

Terme Tuhelj

Najveći kompleks bazena u Hrvatskoj idealan je izbor za obitelji i parove. Priuštite si uživanje u sauni. Opustite se u velikom bazenskom kompleksu. I još nešto … posebna ponuda s uključenim noćnim kupanjem odvest će vas u opuštanje iz snova. Prepustite se odmoru, vlastitim mislima i sanjarenju.

Istaknimo činjenicu da su bile fotografije vodenog planeta objavljene i na stranicama National Geographica. Terme Tuhelj predstavljaju najveći kompleks bazena u Hrvatskoj! Upravo je to razlog zašto su i pravi turistički fenomen koji je u potpunosti ispunjen ljekovitom termalnom vodom. Osam otvorenih i zatvorenih bazena s raznim atrakcijama i raznolikom gastronomskom ponudom, kao i zabavna animacija, predstavljaju jedinstveno iskustvo za sve generacije.

Novost u zatvorenim bazenima, koja će oduševiti kako djecu tako i roditelje, je vodeno mjesto koje se sastoji od adrenalinskih, veselih, razigranih tobogana različitih boja s mnoštvom prskalica i vodenih atrakcija. Radujete li se već brčkanju i zabavi? Zimi iskoristite idealnu priliku za uživanje u bazenima s valovima, spuštanje niz tobogan, opuštanje u bazenu s masažom ili wellness bazenu s atraktivnim vodenim učincima. Ovdje vas očekuje zabava za male, ali i velike.

Svijet sauna

Terme Tuhelj nisu samo najveći kompleks bazena, već i najveći centar sauna u Hrvatskoj. Jedinstveni i raznoliki programi sauna za djecu i obitelji uz profesionalno vodstvo – priuštite si pravo obiteljsko opuštanje i nezaboravan odmor. Uz potpunu uslugu sauniranja, očekuju vas i drugi brojni detalji, kao što su ledena jama, hladni bazen ili wellness bar. Jeste li znali da je kupanje u hladnom bazenu dobro za jačanje imuniteta, da može pospješiti krvotok i da povećava energiju? To su samo neki od razloga, zašto izabrati Terme Tuhelj.

Foto: Megabon.eu, Terme Tuhelj


PROČITAJTE VIŠE: Bled i njegova tradicija