Provjerite najromantičnije ideje za putovanje za dvoje

Upoznali ste se nedavno? I imate osjećaj da je to – to? A ne znate kako biste mu pokazali da vam je stalo do njega? Ili ste već dugo zajedno i voljeli biste malo začiniti vašu vezu? Predlažemo vam da odete negdje gdje ćete preživjeti magične zajedničke trenutke. I uzajamno dijeliti iskustvo leptirića u stomaku. U nastavku pročitajte gdje su najromantičnija mjesta za putovanje za dvoje.

Zagreb, Hrvatska

U Zagrebu postoji popriličan broj lokacija koje kao da su napravljene za romantiku u dvoje. Po cijelom gradu susrećete se s parovima koji se zaljubljeno grle. A jedno mjesto je posebice zanimljivo. To je Park mladenaca u Sigetu. Nastao je tako što su mladenci u njemu poslije vjenčanja posadili drvo. To je bio simbol ljubavi. U parku se može u zraku osjetiti ljubav. Predivne klupe će vas pozvati da na njima uživate i sanjate u dvoje. Savršeno za putovanje za dvoje!

Varaždin, Hrvatska

Već ste čuli za izraz da ljubav ide kroz želudac. U to se uvjerite sami. Pogledajte gdje se nalaze mjesta za putovanje za dvoje. Varaždin je grad u kojem se piju najbolje kave i jedu odlične slastice. Tu se vrijeme zaustavlja i zato je Varaždin idealan izbor za vas dvoje. Ako ste u Varaždinu, ne propustite priliku da posjetite dvorac Trakošćan. I priuštite si čaroban odmor. Nećete moći mimo predivnog parka koji okružuje dvorac. Pridružite se ostalim zaljubljenim parovima i uživajte u predivnoj prirodi.

Putovanje za dvoje

Opatija, Hrvatska

Na listi destinacija kojima zaljubljeni ne mogu odoljeti je čarobna Opatija. Za putovanje u dvoje Opatija je zanimljiva zato što je to najstarija hrvatska turistička destinacija. Idealna je za odmor u svako godišnje doba. Odličan je odabir za ljubitelje wellnessa. Uživati možete i u romantičnim šetnjama te pogledima na raskošne vile.

Prag, Češka

Već ste bili u Beču? A u Budimpešti? I nju ste već posjetili? Iako se Beča i Budimpešte nikada ne možete nasititi, ovog puta otputujte negdje drugdje. Prag je idealan odabir za putovanje za dvoje, ako ste ljubitelji klasične srednjeeuropske arhitekture. Kombinacija baroka i renesanse će u vama probuditi osjećaj da ste princ i princeza iz vaše omiljene bajke. Za putovanje u dvoje je Prag definitivno najbolja ideja.

Bled, Slovenija

Predivni Bled. Vjerojatno bezbroj puta viđen. Ali ništa strašno, ako ga posjetite još jednom. Nijedna lista koja nudi putovanje za dvoje ne zaobilazi Bled. Bajkovito jezero, dvorac i okolica. U vas će probuditi posebne osjećaje i u tim trenucima ćete iskreno i zaljubljeno opisivati svoju zaljubljenost.

Jezero Como, Italija

Seoske kućice i luksuzne vikendice? Sve to će vas oduševiti u okolici jezera Como u Italiji. Mnogi svjetski putnici tvrde da ne postoji tako lijepo i mirno mjesto kao što je jezero Como. To dokazuje i činjenica da je oduvijek privlačilo poznate ličnosti svjetske filmske i glazbene industrije. Najviše ga ljudi posjećuje ljeti, zato preporučamo da ga i svi vi, zaljubljeni posjetite upravo tada. Tako ćete uživati u prirodnim ljepotama kao i u ljubavi.

Putovanje za dvoje

”Život nas je naučio da ljubav ne znači gledati jedno u drugo, već zajedno gledati u istom smjeru.” Antoine de Saint-Exupery

Vir fotografija: Shutterstock