Rovinj: Design hotel uz more koji nas je istinski očarao

Zeleni vinogradi, maslenici, kristalno more, mali romantični gradovi… sve to je značajno za odmor u Istri. Iskoristite sve što Istra nudi i ovoga listopada odaberite opuštajući odmor u jednom od najluksuznijih hotela poznatog lanca hotela Maistra. Govorimo o hotelu Lone s pet zvjezdica koji je smješten pokraj stoljetnog parka i ujedno šume u prekrasnoj uvali. Prestižni hotel Lone je udaljen samo 15 minuta od živopisnog starog grada Rovinja.

Hotel Lone – kombinacija kulturne baštine i suvremene umjetnosti

Interijer ovog prekrasnog i modernog hotela odiše luksuzom i kontrastima na svakom koraku. Tamnije boje, murali i dinamični zidovi su samo neki od elemenata u prizemlju hotela. Na svakom koraku moguće je vidjeti elemente Istre i njezine baštine u dizajnu. Prozračna i otvorena recepcija prava je dobrodošlica za svakog gosta. Ali ono što se posebno ističe je hotelski wellness & spa. Ovo je oaza za opuštanje na 1700 kvadratnih metara koja osim opuštanja pruža i regeneraciju i visokokvalitetnom i dizajnerskom interijeru, koji odiše minimalizmom i mirom.

Hotel Lone – vrhunski boravak i usluga

Osim suvremeno opremljenih soba s pogledom na zaštićenu šumu ili parkove Zlatnog rta oko hotela, u hotelu se nalazi i ResoLution Signature Restaurant. Dio ponude luksuznog restorana je sporo kuhana hrana ili kanapei, regionalna kuhinja te fuzija tradicionalnih i modernih mediteranskih specijaliteta. Zanima vas nešto drugačije? Hotel Lone osim ResoLution Signature restorana, sadrži Restoran On, Lobby bar koji je idealno mjesto za posebne gastro događaje poput sushi večeri ili popularne ulične hrane. Ovdje možete uživati u isprobati i »Street food« opcije, poput burgera i jadranskih sardina. Drugim riječima, Hotel Lone sadrži za svakog ponešto.

Rovinj – savršena jesenska destinacija

Hotel Lone vas poziva na odmor tijekom cijele godine, ali jesen je savršeno razdoblje za istraživanje Rovinja bez velikih gužvi i uz primjerene cijene. Iskoristite sunčane dane za odmor, gurmanski doživljaj i jedinstveno luksuzno opuštanje.

Foto: Megabon.eu, Maistra

PROČITAJTE VIŠE: Dalmacija: Biste li se usudili hodati staklenim podom na rubu ponora?