Family Hotel Amarin: Zašto u listopadu posjetiti Rovinj

Rovinj – jedna od top 50 svjetskih destinacija po riječima turističkih stručnjaka, svakako je neizostavni turistički centar Istre. Poznat po svojem šarmu, šarenim ulicama i prekrasnim zalascima sunca, za Rovinj se svakako može reći da je destinacija za obitelji, ali i parove. Osim povijesnog starog grada i zanimljivih, popoločenih ulica, Crkve svete Eufemije i ostalih znamenitosti, ovaj grad je poznat i po prekrasnim plažama, odličnoj hrani i idealnoj lokaciji.

Rovinj – sljedeća jesenska destinacija?

Upravo zato, ako razmišljate o Rovinju kao jesenskoj destinaciji za odmor i opuštanje, nikako ne propustite provjeriti Family Hotel Amarin. Ovaj obiteljski hotel s 4 zvjezdice, smjestio se na zelenom poluotoku s prekrasnim pogledom na staru gradsku jezgru Rovinja. Osim prekrasnih pogleda, ovaj hotel je pun iznenađenja za cijelu obitelj. S dizajnom koji je namjenjen stimulaciji znatiželje, mašte i kreativnosti, prostori hotela oduševiti će sve.

Family Hotel Amarin: Najbolji obiteljski hotel godine u Hrvatskoj

Po izboru stranice TripAdvisor, Family Hotel Amarin je 2019. godine dobio nagradu za najbolji obiteljski hotel godine. Što sve možete tamo očekivati? Samo neke od aktivnosti su: škola plivanja, škola dronova, joga za djecu i roditelje, vožnja biciklima za cijelu obitelj, Escape Room, korištenje video-igara… Drugim riječima, očekuje vas pregršt aktivnosti i zabave! Osim toga, ovdje se nalazi jedinstveni Wellness & Spa Centar, gdje možete uživati u 3 whirpoola i dva unutarnja bazena s slatkom vodom i posebnim hidromasažnim efektima.

Maistra Select – Family Hotel Amarin

Poznati lanac hotela Maistra nudi brojne destinacije diljem Hrvatske, od Dubrovnika do Vrsara. Poznat je po hotelima koji nude jedinstvena iskustva, kvalitetan smještaj i presonalizirane usluge za koje brine profesionalno osoblje. Upravo zato, Maistra Select brand, pobrinuti će se za nezaboravno iskustvo za cijelu obitelj. Posjetite Rovinj i otkrijte zašto je baš Family Hotel Amarin omiljena destinacija svih obitelji ove jeseni!

Foto: Megabon.eu

PROČITAJTE VIŠE : To su toplice koje ćete zasigurno poželjeti posjetiti sa svojom obitelji