To su toplice koje ćete zasigurno poželjeti posjetiti sa svojom obitelji

Jeste li i vi među ljudima koje hvata melankolija nakon odmora? Preporučujemo vam da si priuštite potpuno opuštanje! Idealna prilika za to su toplice! Odmorite se od svakodnevnog života. Okupajte se i ne propustite saunu. O jacuzziju, masažama, noćnom kupanju da i ne govorimo… Da, terme su definitivno ono što vašem tijelu i duhu sada treba. U nastavku ćete pronaći izvrstan prijedlog kamo otići po novu snagu.

Terme Tuhelj

Najveći kompleks bazena u Hrvatskoj idealan je izbor za obitelji i parove. Priuštite si saunu. Opustite se dok plivate u velikom bazenskom kompleksu. I još nešto … posebna ponuda s uključenim noćnim kupanjem odvest će vas u poseban doživljaj. Prepustite se odmoru, vlastitim mislima i sanjarenju.

Istaknimo činjenicu da su fotografije planeta vode objavljene i na stranicama National Geographica. Terme Tuhelj (klik) najveći su kompleks bazena u Hrvatskoj! Upravo je to razlog zašto su i pravi turistički fenomen koji je u potpunosti ispunjen ljekovitom termalnom vodom. Osam otvorenih i zatvorenih bazena s raznim atrakcijama i raznovrsnom gastronomskom ponudom, kao i zabavna animacija, predstavljaju jedinstveno iskustvo za sve generacije.

Novost u zatvorenim bazenima, koje će oduševiti i djecu i roditelje, je vodeno mjesto koje se sastoji od adrenalinskih, veselih i razigranih tobogana s mnoštvom prskalica i vodenih igračaka. Radujete li se već prskanju i zabavi? Ljeto je idealna prilika da uživate u bazenima s valovima, spustite se po toboganu s pet traka, po toboganu za adrenalin ili sporoj rijeci s dvije lagune i podvodnim masažama.

Svijet sauna

Terme Tuhelj nisu samo najveći kompleks bazena, već i najveći sauna centar u Hrvatskoj. Jedinstveni i raznoliki programi dječje i obiteljske saune pod profesionalnim vodstvom – priuštite si pravo obiteljsko opuštanje i nezaboravan odmor.

Foto: Megabon